goedkoop alternatief voor de squatty potty

Alternatief voor de Squatty Potty

Wij bieden een goedkoop alternatief voor de Squatty Potty. De WC krukjes die wij verkopen zijn goedkopere alternatieven voor de Squatty Potty.

Goedkoop alternatief voor de Squatty Potty

De toiletkrukjes van WC-krukje.nl zijn een goedkoop alternatief voor de Squatty Potty. Dat betekent niet dat onze krukjes minder effectief zijn. Maar bij ons betaal je gewoon niet voor het ‘merk’. Daarentegen bieden wij hoge kwaliteit krukjes voor een goede prijs.

Door groot in te kopen kunnen wij goedkope krukjes bieden. Onze krukjes worden geproduceerd in Azië. De Squatty Potty komt oorspronkelijk uit Amerika. Tevens besteden wij vrijwel geen geld aan marketing. Door deze factoren kunnen wij een goedkoop alternatief voor de Squatty Potty bieden.

Aanbieding!

WC Krukje – Standaard model

27,00 11,95 incl. btw

Dit toiletkrukje zorgt voor een gezondere toilethouding, waardoor de stoelgang wordt gestimuleerd.

De voordelen van dit toiletkrukje:

  • Gezonde houding
  • Betere stoelgang
  • Ontspannen (open) darmen
  • Ergonomisch ontwerp
  • Eenvoudig schoon te maken

local_shipping Op werkdagen voor 22:30 uur besteld, is morgen bezorgd.

66 op voorraad

SKU: 7436914888879 Categorie:

Extra informatie

Gewicht 0.8 kg
Afmetingen 43 × 26 × 17 cm

Hoge kwaliteit toiletkruk

Ondanks dat onze krukjes een stuk goedkoper zijn dan de Squatty Potty krukjes, is de kwaliteit zeer hoog. Onze krukjes zijn geproduceerd van hoogwaardige kwaliteit kunststof. Volledig vervaardigd uit Polypropyleen. De krukjes zijn eenvoudig te reinigen door het gladde oppervlak. Aan de onderzijde bevinden zich grip-rubbers waardoor de kruk stabiel op zijn plek blijft staan.

  • Ergonomisch ontwerp
  • Makkelijk schoon te maken
  • Vervaardigd uit hoogwaardige kunststof

Wat is Squatty Potty?

De Squatty Potty is een populair plastic krukje voor op het toilet. De Squatty Potty komt uit Amerika. Het is daar redelijk bekend merk krukje, maar daardoor ook behoorlijk prijzig. Net als bij dure merken auto’s, betaal je ook bij Squatty Potty voor het merk.

De Squatty Potty wordt in Nederland onder andere gedistribueerd door Squatty Potty zelf. Daarnaast verkoopt Bol.com de Squatty Potty: bekijk de prijs.

Wij kopen onze eigen krukjes in en hebben korte lijnen met de fabrikant. Tevens verkopen wij de krukjes via ons eigen kanaal. Door groot in te kopen kunnen wij onder andere een goedkoop alternatief voor de Squatty Potty bieden.

Info over toiletkrukjes

Meer informatie over de toiletkrukjes vind je op de handige onderstaande pagina’s. Zo leer je binnen no-time alles over toiletkrukjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *