over ons

Over ons

Wc krukje is de expert omtrent wc krukjes in Nederland. Alle soorten en maten vind je bij ons. Maar wie zijn wij en waar is het ooit begonnen?

Waar is het allemaal begonnen?

Sinds 2017 hebben wij WC Store opgericht. Een webwinkel voor toiletartikelen in het algemeen. Al snel bleek dat de toiletkrukjes erg populair waren.

Focus op toiletkrukjes

We hebben daarop besloten ons te focussen op de toiletkrukjes. Daarvoor hebben wij onder andere contact gezocht met een arts in opleiding.

Al snel werd duidelijk dat de wc krukjes levens kunnen veranderen. Dat klinkt wellicht wat overdreven, maar voor sommigen is het écht een uitkomst.

Ook de Maag Lever Darm Stichting geeft aan dat dit product een verschil kan maken.

Extern magazijn realiseert snelle levering

In 2018 besloten wij snel op te schakelen. Met een extern magazijn en verzending door derden realiseerden wij levering op de volgende dag bij bestellingen tot 11 uur ’s avonds.

Bovendien zijn we gaan verkopen via het platform bol.com.

Vele tevreden klanten

Begin 2019 heeft wc-krukje.nl meer dan duizend krukjes geleverd. Reviews laten zien dat klanten over het algemeen zeer tevreden zijn.

Op Trustpilot gaven 64 klanten ons gemiddeld 4,6 sterren van de maximum 5 sterren.

wc krukje pakket

Focus op kennis, verkoop via derden

Eind 2019 is besloten om onze waardevolle kennis te delen via dit platform. Verkoop wordt vervolgens gerealiseerd door derden via bol.com.

Dit geeft ons de kans extra te focussen op expertise en kennis omtrent een gezonde stoelgang. Bovendien is bol.com een gerenommeerde webwinkel en een zeer betrouwbare partner.

Heb je verder nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via de contact pagina.