soorten wc verkleiners

WC Verkleiner, de eerste stap naar het toilet

Wat is de beste wc verkleiner? En welke soorten zijn er? Van een wc verkleiner met trapje tot een kinder wc bril. Alle toiletverkleiners vind je hier.

Wat is een wc verkleiner?

Het begrip zegt het eigenlijk al. Het is een product om het toilet te verkleinen. Het wordt ook wel toilet verkleiner genoemd.

In veel gevallen gaat het om een plastic opzetstukje voor het toilet. Meestal past het op alle toiletbrillen. Het maakt het gat van de toiletbril een stukje kleiner. Dat maakt het toilet geschikt voor kleine kinderen.

kind zindelijk maken met toilettrainer
Uw kind zindelijk maken met een toilettrainer, de eerste stap naar het toilet.

Eerste stap naar het toilet

Voor kinderen kan het gebruik van een normaal toilet een grote stap zijn. Een WC verkleiner maakt dit vaak leuker en gemakkelijker.

Het product ziet er interessant uit voor kinderen. Bovenal is het gewoon praktisch dat de wc bril kleiner wordt. Daardoor kan een kind makkelijk op het toilet zitten.

Mijn kind was bang voor het toilet, maar met de wc-trainer rent hij blij naar het toilet.

Review op bol.com

De wc bril verkleiner wordt ook wel een wc-trainer of toilettrainer genoemd. Sommige kinderen hebben een hekel aan het grote toilet; het is eng en voelt koud aan. Na aanschaf van een wc-trainer verandert dit vaak, sommige ouders omschrijven het als zindelijk in één dag.

Verschillende soorten wc verkleiners

Er zijn vele soorten wc verkleiners. De meest standaard toiletverkleiner is een plastic opzetstukje. Maar een wc verkleiner met trapje kan ook interessant zijn.

Hieronder vind je een overzicht van de verschillende soorten wc verkleiners.

Standaard model

Dit is de meest standaard model. Een eenvoudig product dat je op de toiletbril zet, veelal gemaakt van stevig plastic. Makkelijk op het toilet te zetten en en makkelijk schoon te maken.

wc trainer
De meest standaard wc trainer voor kinderen.

De verschillende felle kleurtjes kunnen dit product aantrekkelijker maken voor kinderen. Bovendien zijn er modellen in de vorm van een dier of superheld. Dit kan het toiletplezier vergroten.

Bekijk alle toiletverkleiners bij bol.com.

Tip: sorteer op prijs van laag naar hoog om de meest standaard toiletverkleiners te zien.

Standaard toiletverkleiner met bevestigingssysteem en anti-slip

Naast het standaard model zijn er nog vele andere opties beschikbaar. Eén van de meest populaire soorten is de toiletverkleiner met bevestigingssysteem.

Deze toiletverkleiner is makkelijk vast te zetten op iedere toiletbril. Door het bevestigingssysteem en de anti-slip bodem wiebelt het product totaal niet.

Standaard toiletverkleiner met bevestigingssysteem en anti-slip.

Bovendien bevat deze toiletverkleiner een zachte zitting en handvatten. Daardoor kan uw kind zich goed vast houden en gaat het veilig naar het toilet. Nét even iets beter dan een standaard model toch?

De bovenstaande toiletverkleiner met bevestigingssysteem is van het merk Baninni. Deze Baninni Bubba kun je hier kopen.

Opvouwbare wc verkleiner (voor onderweg)

Een standaard verkleiner is niet heel makkelijk mee te nemen. Maar natuurlijk is daar iets op bedacht; de opvouwbare wc verkleiner. Een opvouwbare toiletverkleiner is super handig voor onderweg.

opvouwbare wc verkleiner
Handig voor onderweg, een opvouwbare wc verkleiner.

Je vouwt dit model makkelijk op. Neem het mee in het bijbehorende zakje en uw kind gaat overal gemakkelijk naar het toilet. Bovendien ziet de opvouwbare wc verkleiner er leuk uit, vormgegeven als een dier.

Dit opvouwbare model voor onderweg bekijk je bij bol.com.

WC Bril met verkleiner voor het hele gezin

Een wc bril met verkleiner ingebouwd. Geen gedoe met het op- en afzetten van een toiletbril verkleiner. Maar gewoon een standaard toiletbril inclusief wc trainer.

bril met verkleiner
Een wc bril met verkleiner bevat een normale toiletbril en een kindertoiletbril.

Monteer de bril met verkleiner éénmalig op uw toilet. Vervolgens kan ieder gezinslid zelf kiezen welke toiletbril hij of zij gebruikt.

Wilt u deze ideale optie voor het hele gezin in huis hebben? De actuele prijs vind je hier.

De verkleiners zonder trapje zijn goed te combineren met onze wc krukjes. Zo stapt uw kind gemakkelijk via het krukje op het toilet. Bovendien kunt u zelf ook profijt hebben van het wc krukje.

Wc verkleiner met trapje

Een wc verkleiner met trapje. Ideaal voor ieder kind dat kennismaakt met het normale toilet.

wc verkleiner met trapje
Een wc verkleiner met trapje maakt toiletteren makkelijk en leuk voor ieder kind.

Met behulp van het trapje klimt ieder kind makkelijk op het toilet. De verkleiner zorgt er tevens soort dat het kind makkelijk op het toilet kan zitten.

De meeste wc verkleiners met trapje zijn leuk vormgegeven voor kinderen. Dit maakt het toiletteren op het ‘grote’ toilet net even wat leuker. Bovendien zorgt het trappetje ervoor dat het geheel stabiel is.

wc bril verkleiner met trapje
Een wc bril verkleiner met trapje, maakt het grote toilet toegankelijk voor ieder kind.

Met de handvatten kan het kind zich goed vasthouden. Een super leuke kennismaking met het toilet. En voor uw als ouder vooral heel gemakkelijk.

Dit product met trapje is het meest populair en ontvangt de beste reviews.

Een kleinere wc bril voor kinderen met trapje kopen? Je vind ze hier bij bol.com.