squatty potty toiletkrukje

Squatty Potty Toiletkrukje

Squatty Potty is het meeste bekende wc krukje dat er is. De Mercedes-Benz onder de wc krukjes. Lees wat Squatty Potty bijzonder maakt.

Wat is Squatty Potty?

Squatty Potty is een toiletkrukje. Het betreft een Amerikaans merk dat wc krukjes produceert. Zij doen dit onder de merknaam Squatty Potty.

Ongetwijfeld verwijst dit naar de hurkende houding, ook wel squatten genoemd. Potty zal terugslaan op de toiletpot.

Wat maakt het Squatty Potty toiletkrukje zo goed?

Het bijzondere aan de toiletkrukjes van Squatty Potty is dat ze ergonomisch zijn ontworpen. Het grootste verschil met de goedkopere wc krukjes, is de positie waar de voeten geplaatst dienen te worden.

Bij Squatty Potty is het voetenvlak onder een lichte hellingshoek geplaatst. Dit zorgt ervoor dat men de perfecte houding aanneemt voor het toiletteren.

Doordat het voetenvlak niet waterpas is, maar lichtelijk afloopt, is het ontwerp nóg effectiever dan andere toiletkrukjes.

Opbergen onder toiletpot

Verder is het toiletkrukje, net als de andere soorten toiletkrukjes, makkelijk onder het toilet op te bergen. Door de inkeping in het design past deze precies om de toiletpot.

Anti-slip pootjes

Tevens beschikt dit product over rubberen oppervlaktes onder de poten. Dit geeft het product grip, waardoor het niet wegglijdt.

Makkelijker schoon te maken

Tot slot is het makkelijk schoon te maken voor de hoogglans materialen die zijn gebruikt.

Ook bruikbaar als WC opstapje

Toiletkrukjes zijn ook bruikbaar als WC opstapje. Zo kunnen kinderen of kleine volwassen ook makkelijker naar het toilet. Natuurlijk kan het product ook gebruik worden bij de wastafel.

Waar Squatty Potty kopen?

Je kunt Squatty Potty via ons kopen. Dat is heel eenvoudig. Deze toiletkrukjes zijn iets duurder dan de merkloze krukjes, maar daarvoor ontvangt u wel het meest effectieve A-merk onder de toiletkrukjes.

Een iets hogere investering voor jarenlang plezier, namelijk een beter en gezonder toiletbezoek. Velen die u voorgingen vonden de investering het dubbel en dwars waard.

Squatty Potty Toiletkrukje

Squatty Potty betreft het A-merk onder de toiletkrukjes. Het grote verschil is het speciaal ontworpen ergonomische design. Het voetenvlak bevindt zich onder een lichte hoek, waardoor de gebruiker in een nóg betere houding op het toilet zit.

Bekijk bij Bol.com

Categorie: