Verzending, levering en betaalmethodes

WC-krukje.nl streeft er altijd naar om de beste service te verlenen aan haar klanten. Lees hieronder alles over onze verzending, levering en betaalmethodes.

Wanneer verzenden wij? Hoelang is de levertijd?

Wij streven er naar om producten binnen 1 tot 2 werkdagen te verzenden. Normaal gesproken worden de pakketjes dan binnen één dag (na overdracht aan de postkoerier) bij de klant afgeleverd.

Met welk postorderbedrijf verzend WC-Krukje?

Pakketjes worden normaal gesproken verzonden met PostNL. Wij mogen hier echter zonder enige melding van afwijken.

Wil je graag dat jouw pakket verzonden wordt met een ander postorderbedrijf? Stuur ons dan even een bericht via de contactpagina.

In welke landen bezorgt WC-krukje.nl?

WC-Krukje.nl bezorgt voornamelijk in Nederland. We kunnen ook naar België verzenden, daarvoor rekenen wij €9 verzendkosten. Wil je je pakket in België of Duitsland laten bezorgen? Neem dan even contact met ons op, via het contactformulier.

Specifieke wensen

Specifieke verzendwensen kun je achterlaten in het notitieveld tijdens het bestellen. Wij zullen ons best doen om je opmerkingen toe te passen. Echter garanderen wij niet dat wij altijd rekening kunnen houden met jouw wensen.

Betaalmethodes

Bij WC-krukje.nl kun je veilig en makkelijk betalen met meerdere betaalmethodes. We zijn aangesloten bij iDEAL, de meest gebruike betaalmethode in Nederland. Maar ook kun je eenvoudig met PayPal of de Bitcoin betalen. Je kiest de betaalmethode die jij wilt gebruiken tijdens het bestellen.