Verzending, levering en betaalmethodes

WC-krukje.nl streeft er altijd naar om de beste service aan haar klanten te verlenen. Lees hieronder alles over verzending, levering en betaalmethodes.

Update – 1 april 2019:
Sinds 1 april 2019 leveren worden onze wc krukjes via Bol.com geleverd. Op de specifieke productpagina van elk krukje staat de levertijd vermeld. Meestal is dit de volgende dag.

Wij hebben de levering dus niet meer zelf in handen. De onderstaande informatie is daardoor niet meer actueel. Bekijk de specifieke productpagina’s op Bol.com om informatie over levertijd, verzending, levering en betaalmethodes te zien.


Wanneer verzenden wij? Hoelang is de levertijd?

Onze partners leveren tegenwoordig de wc krukjes, dit doen wij niet meer zelf. Op de specifieke productpagina (van bijvoorbeeld Bol.com) kun je de levertijd zien, meestal is dit de volgende dag.

Voor 1 april 2019 leverde wij nog wel krukjes, toen hielden wij het volgende aan:

Bestel je op werkdagen voor 22:30 uur? Normaal gesproken wordt je bestelling dan de volgende dag bezorgd. We overhandigen je bestelling, indien voor 22:30 uur op een werkdag besteld, dezelfde dag nog aan PostNL. Doorgaans bezorgd PostNL de volgende dag. Voor klanten in België en Duitsland kan dit langer duren.

Kan ik mijn bestelling afhalen?

Dit verschilt per partner. De wc krukjes worden namelijk door partners van ons verstuurd. Op de website van partners (bijvoorbeeld Bol.com) kun je hierover specifieke informatie vinden.

Bij de meeste webshops kun je een specifiek postafhaalpunt selecteren om je pakket af te halen.

In welke landen bezorgt WC-krukje.nl?

WC-krukje.nl laat tegenwoordig alle krukjes door partners leveren. Wanneer je een product bekijkt, zie je de actuele leverinformatie op de website van onze partners.

Voor april 2019 hielden wij het volgende aan:

WC-Krukje.nl bezorgt in Nederland, België en Duitsland. Wil je je pakket in een ander land laten bezorgen? Neem dan even contact met ons op, via het contactformulier.

Betaalmethodes

Bij WC-krukje.nl kun je veilig en makkelijk betalen met meerdere betaalmethodes. We zijn aangesloten bij iDEAL, de meest gebruikte betaalmethode in Nederland. Maar ook kun je eenvoudig met PayPal, BanContact of de Bitcoin betalen. Je kiest de betaalmethode die jij wilt gebruiken tijdens het bestellen.

Met welk bedrijf worden de pakketjes bij WC-Krukje.nl verzonden?

Dit verschilt per partner.

Toen wij zelf nog krukjes leverde (voor april 2019)  gebeurde dit als volgt:

Pakketjes worden meestal verzonden met PostNL. Zij leveren de pakketjes binnen 24 uur na overdracht binnen Nederland. Wij behouden echter het recht om zonder enige melding van postorderbedrijf af te wijken.

Retourneren, kan dat? En hoe werkt het?

Retouren kan altijd. De specifieke termijn verschilt per partner, maar vaak is dit 30 dagen. Wettelijk gezien moet het in ieder geval 14 dagen zijn. Bekijk de website van onze partners voor de actuele informatie.

Toen wij zelf nog krukjes leverde (voor 1 april 2019) hielden wij dit aan:

Wil je je product retourneren? Dat kan binnen 14 dagen na ontvangst, mits het product niet gebruikt is. De kosten voor de retourzending zijn voor je eigen rekening. Zodra wij het product ontvangen hebben controleren wij of het in goede staat is. Wij controleren dan de staat van het product, mits het nog in originele staat, niet gebruikt en binnen 14 dagen na ontvangst geretourneerd, dan zullen wij je geld terug storten.

Wil je je product retourneren? Stuur ons dan een e-mail via klantenservice[at]wc-krukje.nl of vul het contactformulier in.

Kapot product of verkeerde bestelling ontvangen?

Neem dan contact op met de partner waar jij het product hebt besteld, bijvoorbeeld Bol.com.

Voor klanten die voor 1 april 2019 bestelden is de onderstaande informatie van toepassing:

Wij doen er alles aan om onze producten in goede staat te verzenden. Is je product echter kapot bij ontvangst? Maak dan duidelijke foto’s en stuur deze naar ons op. Dan vinden wij snel een passende oplossing.

Heb je een verkeerde bestelling ontvangen? Laat het ons weten per e-mail: klantenservice[at]wc-krukje.nl of gebruik het contactformulier.