Verzending, levering en betaalmethodes

WC-krukje.nl streeft er altijd naar om de beste service te verlenen aan haar klanten. Lees hieronder alles over onze verzending, levering en betaalmethodes.

Wanneer verzenden wij? Hoelang is de levertijd?

Bestel je op werkdagen voor 22:30 uur? Normaal gesproken wordt je bestelling dan de volgende dag bezorgd. We overhandigen je bestelling, indien voor 22:30 uur op een werkdag besteld, dezelfde dag nog aan PostNL. Doorgaans bezorgd PostNL de volgende dag. Voor klanten in België en Duitsland kan dit langer duren.

Kan ik mijn bestelling afhalen?

Ja, je kunt je bestelling ook afhalen bij ons magazijn in Ridderkerk. Afhalen kan alleen op werkdagen tussen 14:00 en 19:00 uur.

Afhalen kan op werkdagen tussen 14:00 en 19:00 uur op het volgende adres:
E-fulfilment Shop
Florijnstraat 4E
2988 CL Ridderkerk

Op het afhaaladres is niets van WC-Krukje zichtbaar, dit kan verwarrend zijn. Bij het bedrijf E-fulfilment Shop kun je je bestelling afhalen.

In welke landen bezorgt WC-krukje.nl?

WC-Krukje.nl bezorgt in Nederland, België en Duitsland. Wil je je pakket in een ander land laten bezorgen? Neem dan even contact met ons op, via het contactformulier.

Specifieke wensen

Stuur ons dan even een bericht via de contactpagina. Wij nemen dan per e-mail contact met je op. Echter garanderen wij niet dat wij altijd rekening kunnen houden met jouw wensen.

Betaalmethodes

Bij WC-krukje.nl kun je veilig en makkelijk betalen met meerdere betaalmethodes. We zijn aangesloten bij iDEAL, de meest gebruikte betaalmethode in Nederland. Maar ook kun je eenvoudig met PayPal, BanContact of de Bitcoin betalen. Je kiest de betaalmethode die jij wilt gebruiken tijdens het bestellen.

Met welk bedrijf worden de pakketjes bij WC-Krukje.nl verzonden?

Pakketjes worden meestal verzonden met PostNL. Zij leveren de pakketjes binnen 24 uur na overdracht binnen Nederland. Wij behouden echter het recht om zonder enige melding van postorderbedrijf af te wijken.

Retourneren, kan dat? En hoe werkt het?

Wil je je product retourneren? Dat kan binnen 14 dagen na ontvangst, mits het product niet gebruikt is. De kosten voor de retourzending zijn voor je eigen rekening. Zodra wij het product ontvangen hebben controleren wij of het in goede staat is. Wij controleren dan de staat van het product, mits het nog in originele staat, niet gebruikt en binnen 14 dagen na ontvangst geretourneerd, dan zullen wij je geld terug storten.

Wil je je product retourneren? Stuur ons dan een e-mail via klantenservice[at]wc-krukje.nl of vul het contactformulier in.

Kapot product of verkeerde bestelling ontvangen?

Wij doen er alles aan om onze producten in goede staat te verzenden. Is je product echter kapot bij ontvangst? Maak dan duidelijke foto’s en stuur deze naar ons op. Dan vinden wij snel een passende oplossing.

Heb je een verkeerde bestelling ontvangen? Laat het ons weten per e-mail: klantenservice[at]wc-krukje.nl of gebruik het contactformulier.