wat is een toiletkruk

Toiletkruk: wat is een toiletkruk?

De toiletkruk is een heel eenvoudige, maar zeer effectieve oplossing om gezonder te toiletteren. Tevens kan het toiletkrukje ook klachten als obstipatie, aambeien en een opgeblazen gevoel voorkomen. Maar wat is een toiletkrukje nou precies? En voor wie is het? Dat lees je hier.

Voor wie is een toiletkrukje geschikt?

Een toiletkrukje is geschikt voor iedereen, ook voor mensen die geen toilet- of darmklachten hebben. Een toiletkruk verbetert de stoelgang van de meeste mensen. Mensen zonder klachten profiteren hier dus ook van. Vrijwel iedereen merkt verbetering door het gebruik van een toiletkruk. Dat kan bijvoorbeeld zijn door een relaxter gevoel op het toilet of doordat men minder druk hoeft te zetten tijdens de grote boodschap.

Daarnaast is de toiletkruk bij uitstek geschikt voor mensen met darm- of toiletklachten. Dit kan onder andere zijn: obstipatie, aambeien of een opgeblazen gevoel.

Toilet kruk is geschikt voor:

  • Vrijwel iedereen zonder klachten
  • Mensen met darmklachten
  • Bij obstipatie, aambeien of een opgeblazen gevoel

Toiletkruk, wat is het?

Een toiletkruk is hetzelfde als een WC krukje. Maar wat is dat nou precies? Gewoon een goed ontworpen plastic krukje. Door het speciaal ontworpen design is het uitstekend geschikt voor gebruik op het toilet. Daarnaast zorgt het design voor een zeer goede ergonomische ervaring. De maten van de toiletkruk zijn precies afgestemd om het juiste resultaat te behalen: gezonder toiletteren.

Er zijn twee formaten toiletkrukjes:

  • Het standaard formaat: 28 x 44,5 x 17 cm (lengte x breedte x hoogte)
  • Het inklapbare formaat: 25 x 43,5 x 17,5 cm (lengte x breedte x hoogte)

Leuk die afmetingen, maar hoe ziet dat er nou echt uit? En wat is precies het verschil? Bekijk even onze pagina met formaten van krukjes.

Welk formaat heb ik nodig?

Vrijwel voor iedereen voldoet het standaard formaat het beste. Dat is dus de toiletkruk met een hoogte van 17 centimeter. Deze toiletkruk sluit het beste aan bij de meeste mensen in Nederland.

Het verschil tussen beide zie je hier bij: formaten van krukjes.

Toiletkruk kopen

Wacht niet langer en leef gezonder: koop een krukje voor op het toilet.

Twijfel je nog? We hebben nog veel meer informatie voor je. Bijvoorbeeld: waarom is het toiletteren met een toilet kruk gezonder? Je leest daar trouwens ook waarom het Maag Lever Darm Stichting het gebruik van een toiletkruk aanraadt. Maar er is meer: want hoe gebruik je een toilet krukje eigenlijk? Lees ook alles over de voordelen van een WC krukje.

Aanbieding!

WC Krukje – Standaard model

27,00 11,95 incl. btw

Dit toiletkrukje zorgt voor een gezondere toilethouding, waardoor de stoelgang wordt gestimuleerd.

De voordelen van dit toiletkrukje:

  • Gezonde houding
  • Betere stoelgang
  • Ontspannen (open) darmen
  • Ergonomisch ontwerp
  • Eenvoudig schoon te maken

local_shipping Op werkdagen voor 22:30 uur besteld, is morgen bezorgd.

64 op voorraad

SKU: 7436914888879 Categorie:

Extra informatie

Gewicht 0.8 kg
Afmetingen 43 × 26 × 17 cm