Verzending, levering en betaalmethodes

WC-krukje.nl streeft er altijd naar om de beste service te verlenen aan haar klanten. Lees hieronder alles over onze verzending, levering en betaalmethodes.

Wanneer verzenden wij? Hoelang is de levertijd?

Wij streven er naar om producten binnen 1 tot 2 werkdagen te verzenden. Normaal gesproken worden de pakketjes dan binnen één dag (na overdracht aan de postkoerier) bij de klanten in Nederland afgeleverd. Voor klanten in België kan dit iets langer duren.

Met welk postorderbedrijf verzend WC-Krukje?

Pakketjes worden normaal gesproken verzonden met PostNL. Wij mogen hier echter zonder enige melding van afwijken.

Wil je graag dat jouw pakket verzonden wordt met een ander postorderbedrijf? Stuur ons dan even een bericht via de contactpagina.

In welke landen bezorgt WC-krukje.nl?

WC-Krukje.nl bezorgt voornamelijk in Nederland. We kunnen ook naar België verzenden, daarvoor rekenen wij €9 verzendkosten. Wil je je pakket in België of Duitsland laten bezorgen? Neem dan even contact met ons op, via het contactformulier.

Specifieke wensen

Specifieke verzendwensen kun je achterlaten in het notitieveld tijdens het bestellen. Wij zullen ons best doen om je opmerkingen toe te passen. Echter garanderen wij niet dat wij altijd rekening kunnen houden met jouw wensen.

Betaalmethodes

Bij WC-krukje.nl kun je veilig en makkelijk betalen met meerdere betaalmethodes. We zijn aangesloten bij iDEAL, de meest gebruikte betaalmethode in Nederland. Maar ook kun je eenvoudig met PayPal of de Bitcoin betalen. Je kiest de betaalmethode die jij wilt gebruiken tijdens het bestellen.

Met welk bedrijf worden de pakketjes bij WC-Krukje.nl verzonden?

Pakketjes worden meestal verzonden met PostNL, DHL of DPD, zij leveren de pakketjes binnen 24 uur na overdracht binnen Nederland. Wij behouden echter het recht om zonder enige melding van postorderbedrijf af te wijken.

Voorkeur voor een specifiek of ander postorderbedrijf? Stuur ons een bericht via het bovengenoemde contactformulier. Dan komen we er vast samen uit.

Waar bezorgt WC-Krukje.nl?

WC-Krukje bezorgt in Nederland en België. Wil je je pakket in Duitsland of een ander land laten bezorgen? Neem dan even contact met ons op, via het contactformulier.

 

Retourneren, kan dat? En hoe werkt het?

Wil je je product retourneren? Dat kan binnen 14 dagen na ontvangst, mits het product niet gebruikt is. De kosten voor de retourzending zijn voor je eigen rekening. Zodra wij het product ontvangen hebben controleren wij of het in goede staat is. Wij controleren dan de staat van het product, mits het nog in originele staat, niet gebruikt en binnen 14 dagen na ontvangst geretourneerd, dan zullen wij je geld terug storten.

Wil je je product retourneren? Stuur ons dan een e-mail via klantenservice[at]wc-krukje.nl of vul het contactformulier in.

Kapot product ontvangen?

Wij doen er alles aan om onze producten in goede staat te verzenden. Is je product echter kapot bij ontvangst? Maak dan duidelijke foto’s en stuur deze naar ons op. Dan vinden wij snel een passende oplossing.